Зухвало діє секта «Золотого батону» у Чернігові, − Соколов 

соколовЧернігівський мер Олександр Соколов обурений методами олігархів у другому турі виборів міського голови.

Про це він заявив на прес-конференції на тему «Масові порушення виборчого законодавства» в дискусійному клубі «Експертна думка». 

«Олігархат наступає по всіх позиціях. І треба його зупиняти. Бо буде, як у Шевченка: «Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть», — обурився О.Соколов.

Батон атрошенкоЗа його словами, тиск, що чиниться з боку олігархів, – безпрецедентний. «Наші опоненти вдаються до масованих схем скупки голосів. Робиться це зухвало. На людей тиснуть, шантажують, змушують до незаконних дій. Після першого туру ця секта «Золотого батона» скинула маски. Вони кинули виклик громаді Чернігова. Угруповання олігархів залучає до беззаконня працівників «Укрпошти». Співробітники міліції викликають повістками до міліції в місті Чернігові завгоспів шкіл, вчителів, директорів шкіл, особливо тих, які брали участь у виборах».

Чинний мер міста також окремо зупинився на нападі охоронців кандидата від партії «ББП «Солідарність» Владислава Атрошенка на відомого чернігівського журналіста Владислава Савенка, якому при цьому зламали палець. «Страшно, коли нападають на журналістів. Може, й мені не подобаються якісь публікації. Але щоб журналістам ламати руки і пальці…», — дивується О.Соколов.

Нагадаємо, активна фаза підкупу виборців почалася в Чернігові після першого туру виборів, у результаті якого кандидат від партії влади Владислав Атрошенко суттєво відстав від свого основного опонента Олександра Соколова.

До міста завезли «фахівців», які розгорнули масштабну мережу з підкупу. Ці технології вже відпрацьовувались в Чернігові влітку цього року на 205-му окрузі. Політологи кажуть, що кандидат, який заявляє, що йде на вибори з чесними помислами, і водночас масово скуповує голоси, дискредитує не тільки себе, але й політичну силу, яку представляє, — партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?